Hvalpe op til 6 måneder:

Vi har trænere der står klar til at modtage dig og din hvalp på lørdag
Når man får en lille hundehvalp er det vigtigt at komme på kursus så hurtigt som muligt, så hunden lærer at omgås andre hunde og mennesker på en fornuftig måde. Derfor tilbyder vi, at man kan komme på HVALPEHOLD her og nu. Vi har hold der løbende modtager nye hvalpe (max 6 mdr. gamle). Holdet træner lørdage kl. 12.00  på vores plads på Rosenkildevej i Fakse.

Foruden at hvalpen lærer at omgås mennesker og hunde på en fornuftig måde lærer den at gå pænt i snor, komme når der kaldes og mange andre nyttige ting - altsammen selvfølgelig på et niveau og en måde, der passer til hvalpe.

Første gang du kommer til til træning, skal du medbringe bevis for lovpligtig ansvarsforsikring og vaccination.

 

Vil du med på holdet så kontakt René Pedersen på telefon 23741239.

 


 

 

Om vores kurser:

Fakse civile Hundeførerforening afholder lydighedskurser minimum to gange om året.
Alle hunde (bortset fra muskelhunde) er velkomne hos os - uanset om man har en fin stamtavle, eller det drejer sig om et vaskeægte gadekryds!
Vi stiller heller ikke noget krav om hundens alder. Det eneste vi forlanger er, at hunden er vaccineret før den kan deltage. Hundene opdeles naturligvis i hold alt efter deres alder, da de krav man kan stille til hundene er forskellige fra alder til alder.
Der trænes på små hold, som oftest er under ledelse af to trænere, og vores trænere har alle gennemgået en uddannelse på et år bestående af såvel teori som praktik.

Formålet med at deltage i et lydighedskursus hos os, er naturligvis at hunden skal lære at lystre - altså gøre det vi ønsker, og opføre sig sådan som vi som ejere ønsker.
Men her er det VIGTIGT at bemærke at vores filosofi er, at hunden skal lære at lystre fordi den ved der sker noget GODT når den gør det vi gerne vil have den til at gøre. Derfor bygger vores træningsmetoder på psykologi frem for magt, og brug af masser af ros og godbidder!
På et lydighedskursus lærer hunden
...at gå pænt i snor (eller rettere - ejeren lærer hvordan han får hunden til at gå pænt!)
...at komme når der bliver kaldt - hver gang!
...hvordan den skal begå sig mellem andre mennesker og hunde
...forskellige øvelser der er med til at styrke ejerens lederskab
...nogle øvelser der er sjove for såvel hund som ejer
...næsearbejde
...og meget, meget mere...

 

 


 


Trænerne står naturligvis altid til rådighed med individuel rådgivning, ligesom træneren kan trække på de øvrige træneres viden, hvis man skulle stå over for et problem der ikke kan gives et svar på her og nu.

Efter endt kursus kan du, såvidt der er plads, fortsætte på et af foreningens faste hold resten af året - og det vel at mærke for et yderst beskedent beløb!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ultrakort gennemgang af hundesprog/adfærd finder du her.